tiistai 14. tammikuuta 2020

Juhlapaikka - Aitoleipä Jasperintie

Täältä ja täältä voit lukea aiempia puuhia juhlapaikan suhteen. Kriteereinähän meillä oli siisti, moderni, ei-maalaisromanttinen ja pienehköille häille sopiva tila - joka olisi vielä hinnaltaankin kohtuullinen. Tein ihan hirveästi taustatyötä juhlapaikan valinnan suhteen, lähetin tarjouspyyntöjä, soittelin ja viestittelin, googlasin ja selvittelin. Olimme jo päätymässä Ravintola Pihaan, mutta a-oikeudet saivat minut muuttamaan mieltäni ihan viime hetkillä - ja onneksi saivatkin. Vaikka kirjoitinkin tuossa toisessa linkkaamassani postauksessa, että tämä Aitoleipä ei ole täydellinen, niin häiden jälkeen olen kyllä muuttanut mieltäni - paikka oli kyllä ihan täydellinen ja aivan nappivalinta meille ja meidän häihin. Ravintolapäällikkö Kari Rintamäki oli aivan piste iin päälle, ihan huippu tyyppi.


Jasperintien Aitoleivän plussat:
+ koko piha parkkialuetta, ei huolta pysäköintisakoista tai muusta
+ sijaitsee niin kaukana, ettei ulkopuolisia eksy paikalle, mutta niin lähellä, että taksilla pääsee vartissa
+ uudet, siistit tilat (eli ei puolipaneelia, verhoja, esiintymislavaa ymv.) ja isot ikkunat
+ tilat hyvin muunneltavissa omiin tarpeisiin, ylimääräiset pöydät sai piiloon ja morsiamellekin löytyi oma piilopaikka ennen vihkimistä
+ ei a-oikeuksia, mutta paikalla hyvät laitteet omien juomien säilyttämiseen ja jääpalakone
+ mahtava henkilökunta
+ tunnelmallinen valaistus, joka myös muuteltavissa
+ halpa vuokra
+ hyvä ruoka

... ja miinukset
- vain yksi vessa per sukupuoli - ei ollut ongelma meidän vierasmäärällä
- ei omia äänentoistovehkeitä - meille ei ollut ongelma, koska saatiin lainaan kaiuttimet, mikseri ja muut tarvikkeet

Tuossa jälkimmäisessä linkkaamassani postauksessa kirjoitin, että hääpaikan sijainti on karmea eikä lähistöltä löydy valokuvauspaikkoja. Noh, sijaintihan on hyvä, miljöö ei ehkä kaikista kaunein tai perinteisin, mutta tämäkään ei jäänyt meille ongelmaksi, ja mielestäni saatiin kivoja kuvia karusta ympäristöstä huolimatta. Etenkin tämän postauksen viimeinen kuva on ihana - se päätyi meidän kiitoskortiksikin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti